Loading...
Liukuovet2022-01-11T20:14:11+02:00

Liukuovetvitris

Peililiukuovet ja lasiliukuovet mittatilaustyönä | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Lasitalo Oy:ssä valmistetaan peililiukuovet ja lasiliukuovet mittatilaustyönä. Saat liukuovet Nokialla sijaitsevasta yrityksestämme kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liukuovista »

Peililiukuovet

Valmistamme peililiukuovet joko asiakkaan jo olemassa olevaan kaapistoon tai vaihtoehtoisesti kaapistoineen kaikkineen. Peililiukuovissa voidaan käyttää peiliä, peilin ja värillisen lasin yhdistelmiä tai peilin, lasin ja levyn yhdistelmiä. Peililiukuovilla voidaan hyödyntää säilytystila lattiasta kattoon ja saada avaruutta pieneenkin tilaan.

Lasiliukuovet

Suunnittelemme ja asennamme lasiliukuovet aina mittatilaustyönä kohteena oleva tila sekä asiakkaan toiveet huomioiden. Lasiliukuovia on saatavana mekaanisesti toimivia sekä jopa sähköisesti toimivia liukuovijärjestelmiä: on yhteensuuntaan liukuvia, vastakkain liukuvia ja teleskooppisesti useampi ovilehti samaan suuntaan liukuvia lasiovijärjestelmiä.

Portavant 60 TwinLine on yksi uutuuksista, johon on samaan kompaktiin pakettiin saatavana itsesulkeutuva järjestelmä, teleskooppi tekniikka sekä synkronoitu liike ja vaimennus. Ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä »

ota yhteyttä