Lasikaiteet

Lasikaiteet2020-02-25T13:18:29+00:00

Lasikaiteet

Valikoimassamme kokolasikaiteet sekä tolpalliset kaidelasit | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Kysy Lasitalo Oy:ltä laadukkaita ratkaisuja kokolasikaiteiksi tai tolpalliseksi kaidelasiksi. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää lasikaiteista »

Kaidelasit sopivat kotiin, mökille, toimistoihin, kauppakeskuksiin, yleisötiloihin, rappuihin, portaikkoihin tasokaiteiksi, sisälle ja ulos – mihin vain.

Kaidelaseilla luodaan tilaan avaruutta ja valoisuutta, turvallisuudesta tinkimättä. Kaidelasituksia suunniteltaessa otamme aina huomioon turvallisuusmääräykset. Kaidelaseissa käytämme laminoitua tai karkaistu laminoitua turvalasia kohteesta riippuen. Valittavana on useita eri värivaihtoehtoja.

Tolpallisten kaidelasien suunnittelussa käytämme Q-Railingin korkeatasoisia kaidejärjestelmiä. Q-Railing tarjoaa täydelliset moduulijärjestelmät ja yli 4000 yksilöllistä kaidetangon osaa, joten suunnittelussa on rajattomasti mahdollisuuksia. Valikoimassa on pyöreitä, neliskulmaisia, ovaaleja ja litteitä muotoja.  Osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, puusta tai sinkistä.

Lasikaiderakentamisen edelläkävijä on Steelpron lasikaiteet. Lasikaide ei sisällä ruostuvia teräsosia ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Pystytolpaton lasikaide on helppohoitoinen ja siisti sekä kokonaisuus on tyylikäs.

ProfiilitLasin paksuus
min-max
KorkeusMyötöraja
1mviivakuormalle
LK6012,76-19,52mm1200mm310 kg
LK6316,76-21,52mm1200mm500 kg

Lasikaiteet ulkotiloihin ja sisätiloihin

LK-lasikaidejärjestelmät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Profiilit ovat alumiinistä ja näin ollen ne eivät sisällä ruostuvia komponentteja. Lasikaiteet kestävät hyvin sään vaihteluita.

Kokolasikaiteet – harkittua ilmavuutta

Kokolasikaiteet ovat nykyaikaisen rakennuksen upea yksityiskohta porraskaiteena, tasokaiteena, parvekekaiteena tai terassikaiteena. Koska kokolasikaiteessa ei käytetä pystytolppia, laajat yhtenäiset lasipinnat tekevät lopputuloksesta kevyen, ilmavan sekä esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden. Käyttämämme eri profiilityypit täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman vaatimukset. Käytettäessä käsijohteita, voidaan ne aina valita tyyliltään yhteneväisiksi käytettävän alaprofiilin kanssa. Käsijohteita on saatavilla pyöreitä ja kantikkaita, puuta, alumiinia tai ruostumatonta terästä.

Alla esimerkkinä SLH60 kokolasikaideprofiili pientaloihinslh60-rakenne-140x198

Tekniset tiedot:

 • Kuormankesto: 1,5 kN/m
 • Profiilin mitat: 60 mm x 110 mm
 • Pintakäsittely: harjattu RST-efekti
 • Kiinnitysreiät 200 mm välein, ei reikiä näkyvillä sivuilla
 • Kankipituus käytännöllinen 3000 mm
 • Yksityisasunnoissa käytettävä lasi: 66.2 laminoitu turvalasi

Profiilin rakenne:

 • Alumiininen SLH60 kaideprofiili
 • Lasia tukeva pystysivun tiiviste
 • Kaksikomponenttinen erikoismuovikiila
 • Kiilauran peittävä saumatiiviste
 • 66.2 laminoitu lasi

slh60-p slh60-s

 
Moderni lasikaide lisää huomattavasti tilan tuntua:

Moderni lasikaide lisää avaruuden tuntua

 
Lasikaide terassilla: (lue täältä terassilasituksista)

Lasikaide terassilla
ota yhteyttä