Loading...
Lasikaiteet2024-01-05T14:03:36+02:00

Lasikaiteet

Valikoimassamme kokolasikaiteet sekä tolpalliset kaidelasit | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Kysy Lasitalo Oy:ltä laadukkaita ratkaisuja kokolasikaiteiksi tai tolpalliseksi kaidelasiksi. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää lasikaiteista »

Kaidelasit sopivat kotiin, mökille, toimistoihin, kauppakeskuksiin, yleisötiloihin, rappuihin, portaikkoihin tasokaiteiksi, sisälle ja ulos – mihin vain.

Kaidelaseilla luodaan tilaan avaruutta ja valoisuutta, turvallisuudesta tinkimättä. Kaidelasituksia suunniteltaessa otamme aina huomioon turvallisuusmääräykset. Kaidelaseissa käytämme laminoitua tai karkaistu laminoitua turvalasia kohteesta riippuen. Valittavana on useita eri värivaihtoehtoja.

Tolpalliset kaidelasit

Tolpallisten kaidelasien suunnittelussa käytämme Q-Railingin korkeatasoisia kaidejärjestelmiä. Q-Railing tarjoaa täydelliset moduulijärjestelmät ja yli 4000 yksilöllistä kaidetangon osaa, joten suunnittelussa on rajattomasti mahdollisuuksia. Valikoimassa on pyöreitä, neliskulmaisia, ovaaleja ja litteitä muotoja.  Osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, puusta tai sinkistä.

Kokolasikaiteet

Kokolasikaiteet ovat nykyaikaisen rakennuksen upea yksityiskohta porraskaiteena, tasokaiteena, parvekekaiteena tai terassikaiteena. Koska kokolasikaiteessa ei käytetä pystytolppia, laajat yhtenäiset lasipinnat tekevät lopputuloksesta kevyen, ilmavan sekä esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden.

Moderni lasikaide lisää avaruuden tuntua
Moderni lasikaide lisää avaruuden tuntua
Moderni lasikaide lisää avaruuden tuntua
Moderni lasikaide lisää avaruuden tuntua

Q-railing Easy Glass Smart -lasikaidejärjestelmä

Easy Glass Smart nostaa lasikaidejärjestelmän täysin omaan luokkaansa. Innovatiivisten ominaisuuksien myötä järjestelmän asennus ja poisto sujuvat nopeasti ja hallitusti, jopa paljon nopeammin kuin minkään muun järjestelmän. Eikä nopeus ole kuin vain yksi järjestelmän eduista, jotka auttavat sinua säästämään kustannuksissa.

Uudistetun lasikaiteen pohjakiskon myötä et tarvitse enää monimutkaisia ja kalliita ankkurijärjestelmiä. Voit valita sopivimman lukuisista kiinnitysmenetelmistä, mikä mahdollistaa myös kustannustehokkaampien ankkureiden käytön.

Lisätiedot ja yksityiskohdat

Kestävyys Kevyestä keskisuureen kulutukseen
Käyttö Sisä- ja ulkotiloissa
Materiaali Harjattu tai konekiillotettu alumiini
Täyte Lasi
Lasin paksuus 12–21,52 mm
Viimeistely Käsijohde, U-profiili tai reunasuojus
Asennus Lattia-, valu- ja sivuasennus
Ominaisuudet Symmetrinen lattia-asennettava pohjakisko, joka mahdollistaa myös käänteisen asennuksen
Minimaalinen ankkureiden tarve pohjakiskon asennuksessa
Helppo pohjakiskon asennus, valittavissa useita kiinnitystapoja (kuusiokantapultit, mekaaniset ankkurit tai ankkuritapit, sekä kustannustehokkaat ankkurivaihtoehdot)
Alumiinikiskoihin saatavana välikkeet epätasaisten pintojen tasaamiseen
Ällistyttävän helppo lasin asennus, kun käytössäsi on mullistava Q-disc System ja Q-disc tool
Vastustaa viivakuormitusta jopa 1,00 kN/m
Soveltuvuus EN 1991-1-1: A, B, C1-C4, D1-D2 ja E. / 0,5 – 1,0 kN

Käyttökohteita

Moderni lasikaide lisää huomattavasti tilan tuntua.

ota yhteyttä