Loading...
Muut lasit2022-01-11T20:14:43+02:00

Muut lasit

Valikoimassamme on myös muita laadukkaita tuotteita – meiltä turvalasit, takkalasit, eristyslasit ja palvelutiskit! | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Turvalasit, takkalasit, eristyslasit ja palvelutiskit – kaikki ne löytyvät Lasitalo Oy:n tuotevalikoimasta. Nokialla sijaitsevaan Lasitalo Oy:n pihaan kannattaa kaartaa kauempaakin.

Kysy myynnistämme eri vaihtoehdoista

Turvalasit

Valikoimassamme on Suomen Rakennusmääräyskokoelman mukaiset turvalasit, kuten laminoidut lasit ja karkaistulaminoidut lasit kohteeseen kuin kohteeseen.

Takkalasit

Takaneduslasit ovat aina karkaistua turvalasia. Suunnitellessamme takaneduslaseja otamme aina huomioon paloturvallisuusmääräykset.

Eristyslasit

Eristyslasi on lasielementti, jossa on kaksi tai useampi lasi liitetty ilmatiiviisti toisiinsa. Ilman asemasta voidaan käyttää myös muita kaasuja. Yleisimmin käytetty on Argon-kaasu. Käyttämällä eri lasilaatuja ja kaasuja saadaan eristyslasille toivottavia ominaisuuksia, joilla pystytään vaikuttamaan energiatehokkuuteen ja ääneneristykseen.

Tehdasvalmisteisten eristyslasielementtien lisäksi valmistamme myös itse elementtejä. Oman tuotantomme ansiosta pystymme toimittamaan nopeastikin uuden eristyslasin rikkoutuneen tilalle (esim. rappukäytävän oven lasi).

Palvelutiskit ja Nostoluukut

Teemme palvelu- ja infotiskit julkisiin tiloihin. Myymme palvelutiskin tai muuhun tarvittavaan yhteyteen myös nostoluukkuja. Nostoluukkuja on saatavilla käsikäyttöisenä tai sähkökäyttöisenä valinnan mukaan. Kysy lisää myynnistämme.

Ranskalaiset parvekkeet

Toteutamme ranskalaisen parvekkeen näyttävästi. Parveke on toteutettavissa helposti pistekiinnitysheloin ja 6 + 6 karkaistulaminoidulla lasilla.

Keittiön välitilalasit

Keittiökaapistojen välitilaan valmistamme ja asennamme lasit asiakkaan toiveiden sekä kulloisenkin kohteen mukaan. Kiinnitysvaihtoehtoja on silikonisaumaus tai listakiinnitys tai molemmat. Lasivahvuutena käytämme 6 mm lasia. Värilliset lasit saatavissa RAL-värikartan mukaan. Taustakuvat teippauksilla tai digi-printillä.

Ota yhteyttä

ota yhteyttä