Terassilasitus2024-01-05T13:14:00+02:00

Terassilasitus

Meiltä terassilasitukset ja terassilämmittimet | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Lasitalo Oy on terassilasituksen ammattilainen. Kauttamme myös tehokkaat terassilämmittimet illan viileyteen tai koko vuoden käytettäviksi. Ota yhteyttä »

Terassilasit ja terassilasitus

Myymme ja asennamme terassilasituksia uusiin ja vanhoihin kohteisiin kuluttajille, toisille yrityksille ja julkiselle sektorille. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita Suomessa valmistettuja alumiiniprofiilituotteita. Vuosien kokemus lasialalta ja valmistus nykyaikaiselle konekannalla takaa laadun sekä näyttävän onnistuneen työn jäljen. Katso myös referenssejämme >

1-kertainen terassilasitus pidentää terassin, parvekkeen ja viherhuoneen käyttöaikaa pitkälle syksyyn. 2-kertaisella termolasituksella, jossa laseina on 2-kertainen eristyslasielementti, käyttöä voidaan laajentaa jopa ympärivuotiseksi. Lasituksella suojataan samalla rakennelmia ja kalusteita sään vaihteluilta, näin voidaan esimerkiksi lumen pääsy sisäpuolelle estää.

Vanhan kuistin lasitus ja sen avoin tila saadaan muutetuksi liukulasituksella helposti nykyaikaan sopivaksi, lisäkäyttöä tuovaksi tilaksi.

Asennamme terassilasituksen joko asiakkaan itse rakentamien valmiiden pohjien päälle tai vaihtoehtoisesti rakennamme terassin puu- tai alumiinirunkoisena avaimet käteen -periaatteella perustustöistä alkaen, kuitenkin aina asiakkaan toiveet huomioiden. Kysy lisää terassilasituksesta myynnistämme »

Lue lisää lasiterassin rakentamisesta lasiterassioppaasta. »

Meiltä on saatavana myös terasseille ja parvekkeille suojaverhot sekä parvekeverhot.

Lasiterssi Tampere Lasitalo Lasiterassit Lasitalosta Tampereelle ja Pirkanmaalle Lasitetut terassit Lasitalolta Lasitalo Lasiterassit

Lasiterassit Tampere

Solamagic – koe infrapunalämmittimien uusi sukupolvi

Meiltä saat myös infrapunalämmittimet terasseille ja parvekkeille tai vaikka suoraan ulkoilmaan. Lämmittimillä luodaan mukavaa tunnelmaa ja viihtyvyyttä ympäri vuoden. Se on omiaan jatkamaan sisätilaa puutarhan puolelle. Tilaa lasiterassin tilauksen yhteydessä myös lämmittimet – teemme asennuksen vaivattomasti samalla kertaa.

Asennettavat Solamagic-terassilämmittimet soveltuvat lähes kaikkeen käyttöön ja ovat helppoja asentaa ja turvallisia käyttää sekä myös äänettömiä. Solamagic-lämmitin on myös tehokas, sillä 94 % energiankulutuksesta muuntuu lämmöksi ja lämmitysvaikutus alkaa sekunneissa. Lämmitin lämmittää kohteen, ei tilaa.

Värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa ja antrasiitti.

  • 1400 ECO+PRO katkaisijalla
  • 2000 ECO+PRO kaukosäätimellä

terassilammitin

Ota yhteyttä »

ota yhteyttä