Rakenna lasiterassi. Lasiterassiopas 2019.

Rakenna lasiterassi. Lasiterassiopas 2019.

2019-02-15T06:57:59+00:00

Lasiterassi hankinnassa? Tälle sivulle on koottu tietoa mitä kannattaa ottaa huomioon ennen lasiterassin rakentamista.

Lasiterassi hinta?

Lasituksen hinta muodostuu itse tuotteesta ja asennuksesta. Pyydä tarjous. Lasitukseen kannattaa panostaa, koska terassi on pitkäaikainen sijoitus ja se tuottaa iloa kymmeniä vuosia. Lasiterassia voit käyttää talvellakin, joten tilan käyttöaste lisääntyy huomattavasti. Lisäksi useimmat kalusteet kestävät lasiterassilla myös talven yli toisin kuin lasittamattomalla terasilla.

Lasiterassin hintaan kannattaa suhteuttaa myös asunnon arvon nousu asennuksen jälkeen.

Asennamme terassilasituksen joko asiakkaan itse rakentamien valmiiden pohjien päälle tai vaihtoehtoisesti rakennamme terassin puu- tai alumiinirunkoisena avaimet käteen -periaatteella perustustöistä alkaen, kuitenkin aina asiakkaan toiveet huomioiden. Kysy lisää terassilasituksesta myynnistämme »

Ilmansuunnat

Mihin ilmansuuntaan kannattaa lasiterassi rakentaa? Jos sinulla on mahdollista valita terassisi ilmansuunta voit käyttää alla olevaa listaa hyödyksi valinnassa.

  • Etelä / länsi : Lämmintä ja valoisaa
  • Pohjoinen : kylmä ja hämärä
  • Itä : Aamulla valoisa ja muuttuu päivemmällä varjoisaksi.

Paras ajankohta hankintaan

Lasiterassin voit hankkia koska tahansa, mutta talviaikana hankinta voi tapahtua nopeammin, kun lupaprosessi onnistuu ilman suurempia ruuhkia. Luvan saannin kesto voi vaihdella kunnittain.

Lisää lämpöä terassille infrapunalämmittimellä

Meiltä saat myös infrapunalämmittimet terasseille ja parvekkeille tai vaikka suoraan ulkoilmaan. Lämmittimillä luodaan mukavaa tunnelmaa ja viihtyvyyttä ympäri vuoden. Se on omiaan jatkamaan sisätilaa puutarhan puolelle. Tilaa lasiterassin tilauksen yhteydessä myös lämmittimet – teemme asennuksen vaivattomasti samalla kertaa.

Asennettavat Solamagic-terassilämmittimet soveltuvat lähes kaikkeen käyttöön ja ovat helppoja asentaa ja turvallisia käyttää sekä myös äänettömiä. Solamagic-lämmitin on myös tehokas, sillä 94 % energiankulutuksesta muuntuu lämmöksi ja lämmitysvaikutus alkaa sekunneissa. Lämmitin lämmittää kohteen, ei tilaa.

Nyt saatavilla terassilämmitin Solarmagic 2000 AIR+ . Lämmittää ihmisen/kohteen lisäksi myös ilmamassan, riittää jopa 18 m2 tilaan. Kysy lisää meiltä!

ota yhteyttä