Loading...
Laiturit2022-01-13T09:08:29+02:00

Laiturit

alaituriToimimme A-Laitureiden jälleenmyyjänä Pirkanmaalla | Tampere, Nokia

Lasitalo Oy toimii laadukkaiden A-Laitureiden jälleenmyyjänä Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Laituri on mökkiläisen yksi tärkeimmistä hankinnoista – siellä tulee vietettyä yllättävän pitkä aika kalastellen, uiden ja lukien. Laituriin kannattaakin panostaa. Tehdään laituristasi kesän paras paikka – ota yhteyttä myyntiimme »

Kauttamme muoviponttoni-, putkiponttoni- sekä betoniponttonilaiturit

A-laitureiden monipuolisesta tuotevalikoimasta on helppoa valita juuri sinun rantaasi sopiva laituri sopivilla lisävarusteilla. Valikoimissa on muun muassa muoviponttoni-, putkiponttoni- sekä betoniponttonilaiturit. Laiturit ovat vakaita ja kestäviä – ja mikä parasta, niitä ei tarvitse syksyllä raijata rannalle, vaan laiturit voidaan jättää talveksi veteen. Saatavilla on monenlaisia lisävarusteita: uimaportaat, laituripenkit, laiturikaiteet sekä venepuomit.

Valmispaketit tee-se-itse-miehelle sisältää ohjeiden ja piirustusten lisäksi vinkkejä ja luonnoksia erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

Ota yhteyttä

Suunnittelusta toteutukseen

Saat kauttamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttämyyntiimme ja suunnitellaan yhdessä kesän paras paikka.

ota yhteyttä