Laiturit

Laiturit 2016-11-09T12:40:32+00:00

Laiturit ja kylpytynnyrit

alaituriToimimme A-Laitureiden jälleenmyyjänä Pirkanmaalla | Tampere, Nokia

Lasitalo Oy toimii laadukkaiden A-Laitureiden jälleenmyyjänä Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Laituri on mökkiläisen yksi tärkeimmistä hankinnoista – siellä tulee vietettyä yllättävän pitkä aika kalastellen, uiden ja lukien. Laituriin kannattaakin panostaa. Tehdään laituristasi kesän paras paikka – ota yhteyttä myyntiimme »

Kauttamme muoviponttoni-, putkiponttoni- sekä betoniponttonilaiturit

A-laitureiden monipuolisesta tuotevalikoimasta on helppoa valita juuri sinun rantaasi sopiva laituri sopivilla lisävarusteilla. Valikoimissa on muun muassa muoviponttoni-, putkiponttoni- sekä betoniponttonilaiturit. Laiturit ovat vakaita ja kestäviä – ja mikä parasta, niitä ei tarvitse syksyllä raijata rannalle, vaan laiturit voidaan jättää talveksi veteen. Saatavilla on monenlaisia lisävarusteita: uimaportaat, laituripenkit, laiturikaiteet sekä venepuomit.

Valmispaketit tee-se-itse-miehelle sisältää ohjeiden ja piirustusten lisäksi vinkkejä ja luonnoksia erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

Ota yhteyttä

Kylpytynnyri 1200 L

Lasikuituinen sininen kylpytynnyri. Tilavuus 1200 litraa. Tarkoitettu enintään 5 henkilölle. Puhdistaminen ja huolto erittäin helppoa.
Ulkokamina valmistettu merialumiinista. Lämmitysaika noin 1.5 h. Puuverhoilu.
Lisävarusteena saatavissa lämpökansi ja pvc-suojus. Ei saatavilla enää tälle syksylle.

Kylpytynnyri 1600 L

Lasikuituinen sininen kylpytynnyri. Tilavuus 1600 litraa. Tarkoitettu enintään 8 henkilölle. Puhdistaminen ja huolto erittäin helppoa.
Ulkokamina valmistettu merialumiinista. Lämmitysaika noin 1.5 h. Puuverhoilu.
Lisävarusteena saatavissa lämpökansi ja pvc-suojus. Ei saatavilla enää tälle syksylle.

t21-1d_kylpytynnyri-340x200 t21-2b_kylpytynnyri-267x200

Suunnittelusta toteutukseen

Saat kauttamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttämyyntiimme ja suunnitellaan yhdessä kesän paras paikka.

ota yhteyttä