Loading...
Ikkunat2022-01-11T20:11:18+02:00

Ikkunat ja ovet

Tarjolla laadukkaita ikkunoita ja ovia – PVC – , puu- tai alumiiniprofiililla | Tampere, Nokia, Pirkanmaa

Lasitalo Oy: n valikoimasta löytyy erilaisia ratkaisuja oviin ja ikkunoihin. Meiltä löydät niin PVC – , puu- kuin alumiiniprofiiliset ikkunat ja ovet.

Edistyksellinen avainlippu tuotemerkki Iccuna muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista. Valikoimassa mm. kippi-ikkunat, liukuovet ja -ikkunat sekä isot lasiseinät.

ICCUNA ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkea ja uudenlainen valinta

Uudenlaiset avausmekanismit (sivu- sekä alasaranointi samassa ikkunassa) auttavat rakentajaa toteuttamaan näyttäviä ovi- ja ikkunaratkaisuja kustannustehokkaasti sekä tekemään käytännöllisiä tilaratkaisuja erityisesti pienempiin asuntoihin.

100% tiivis

Iccuna ei vuoda – se on 100% tiivis. Sen nerokas teräsvahvisteinen kennorakenne on vesi- ja ilmatiivis. Puitteen ja karmin kulmien hitsausliitos varmistaa tiiveyden. Valitsemalla Iccunan voit olla huoleti myös syksyn sadekeleillä.

Vain kaksi pestävää pintaa

Iccunat ovat yksilehtisiä, joten pestäviä pintoja on aina vain kaksi. Iccunat saat kaksin- tai kolminkertaisella lasituksella.

Huoltovapaa

Iccuna on erittäin pitkäikäinen eikä  kaipaa jatkuvaa huoltoa ja korjausmaalausta. Iccuna kestää kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilavaihtelua vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta.

Kierrätysmateriaalia

Valmistusmateriaali on pitkän tuotekehityksen tulos. Tarkoitukseen kehitetty PVC on täysin kierrätettävissä.

ota yhteyttä